lördag 8 november 2014

Vänner....

Från Facebook

"Kära vän Sarah. Igår åkte jag en bit på vår Sälen väg. Jag insåg snabbt att vi hade många minnen bara av bilfärderna. Mitt hjärta krampade.... Minns exakt där Johan fick parera bilen rejält för en älg. Där vi fick stanna i snöstormen för att göra rent bilarna från massor av snö. Telefon samtalen där Johan bullrade:
hur går det för stor norsken och lilla Majsan med de perfekta barnen i Sillhinken(vår gamla Volvo). Ska vi fortsätta att planera vår kommande vinterresa får vi gå i lite extra terapi före. Kram din Majsan"


Vänner är allt... Vänner kan få en att orka kliva upp... Vänner i kombo med släkt är himmelriket... för vart skulle vi vara utan nära och kära...?

Så många resor vi har gjort tillsammans med underbara familjen Sveivens... där vi känner till varandras svaga, sämre sidor men accepterar det ändå... där vi vet hur vi fungerar på morgonen... där vi vet att Majsan kommer att skrika Håll tyst till Johan när han går upp tidigt för att plocka ur diskmaskinen när vi all andra sover... Vi vet att han och stornorsken fixar till alla pjäxor inför dagen och tar med de vakna ungarna ut medan jag, astmafröken, kan stanna kvar tills de där andra barnen vaknar... 
Vi har hittat en rutin... Vi kan varandra ganska bra...

Hur ska vi någon gång kunna åka till Sälen igen...? Utan honom... det går bara inte... det gör för ont... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar